Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Edremit´te 5 katlı apartmanın 2. katında yangın çıktı

Edremit´te 5 katlı apartmanın 2. katında yangın çıktı

Edremit ilçesinde 5 katlı bir apartmanın 2. katında elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, 20 kişi dumandan etkilendi.

Edremit ilçesinde 5 katlı bir apartmanın 2. katında elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, 20 kişi dumandan etkilendi. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken ev kullanılmaz hale geldi.
Hamidiye Mahallesinde beş katlı bir apartmanın ikinci katında, saat 01.30 sıralarında, yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, alevler kısa sürede tüm evi sardı.
Alevleri fark eden çevredekiler durumu itfaiye ve polise bildirdi. İtfaiye ekipleri alevlere su sıkarak müdahale ederken, bir yandan da binadakileri tahliye etti. Tedbir amacıyla olay yerine ambulans da sevk edildi. Binadaki yoğun dumandan aralarında içeridekileri kurtarmak için giren polis ve itfaiye erlerinin de bulunduğu 20 kişi etkilendi.
Dumandan etkilenenlerden 12´sine olay yerinde 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansta müdahale edildi. Durumu diğerlerine göre daha ağır olan 8 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. Dumandan etkilenenlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatte alevleri üst katlara sıçramadan söndürürken, ev kullanılmaz hale geldi. Yangının kesin çıkış nedeniyle ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli