Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremite gençlik merkezi sözü verildi

Edremite gençlik merkezi sözü verildi

AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremitli gençlere Gençlik Merkezi kazandırma sözü verdi. Edremit Kapalıspor salonunun yan tarafında bulunan Gençlik Spor İl Müdürlüğünün arazisine yeni bir gençlik merkezi kuruluyor.

AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit`li gençlere Gençlik Merkezi kazandırma sözü verdi.
Edremit Kapalıspor salonunun yan tarafında bulunan Gençlik Spor İl Müdürlüğünün arazisine yeni bir gençlik merkezi kuruluyor.
Yapılması planlanan Gençlik Merkezinin içinde, toplantı salonu, kütüphane, basketbol, voleybol spor salonları, hentbol sahası, etüt ve bilgisayar salonları yer alacak.
Konu hakkında bilgi veren AKP Milletvekili Aydınlıoğlu, Gençlik Merkezi tamamlandığında, burada sportif faaliyetlerin yanı sıra folklor, saz, gitar, satranç gibi çeşitli alanlarda kursların verileceğini söyledi.
Gençlerimiz boş zamanlarını en iyi şekilde burada değerlendirecek, kötü alışkanlıklar edinmemiş olacaklardır diyerek açıklamasını sürdüren Aydınlıoğlu, "Ayrıca stadyumun bitişiğinde bulunan toprak futbol sahasını da 2013 yatırım programına aldık. Bu yıl içinde sahayı suni çim yapacağız. Yanına da yeni bir halı saha yapacağız. Yani kapalı spor salonunun bulunduğu bölge yeni yapacağımız tesislerle birlikte yeni bir gençlik ve spor merkezi olacak. Edremit ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli