Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit´e yeni hastane binası için düğmeye basıldı

Edremit´e yeni hastane binası için düğmeye basıldı

Edremit´e yapılması planlanan Devlet yeni Hastane binası ile ilgili olarak AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilile

Edremit´e yapılması planlanan Devlet yeni Hastane binası ile ilgili olarak AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçenin farklı yerlerinde bulunan arsalarda incelemelerde bulundu.
Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü´nden gelen Selim Kaymak, Mehmet Özel, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Servet Kocaöz ve Edremit İlçe Sağlık Müdürü İbrahim Burakcan, Edremit Belediyesi tarafından sağlık tesisi alanı olarak belirlenen alanları birlikte incelediler.
İlçenin farklı noktalarında bulunan arsalarda yapılan incelemeler sonunda, Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli değerlendirmeler yapılarak hastanenin yapılacağı yerin belirleneceği öğrenildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Yeni hastanenin, ilçemiz coğrafi olarak değerlendirildiğinde herkesin daha kısa sürede ve kolayca ulaşabileceği bir yerde olmasının çok yararlı olacağını düşünüyoruz. Bu doğrultuda belirlediğimiz alanları Sağlık Bakanlığı´na sunduk. Bugünde Sayın Vekilimiz, İlçe Kaymakamımız ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile yerinde incelemelerde bulunduk. İlçemize yeni bir hastanenin kazandırılması konusunda bundan sonra da belediye olarak bizlere düşecek her türlü görevi yerine getirmeye hazırız? dedi.
Başkan Saka, bu doğrultuda yürütülen çalışmalara destekleri nedeniyle Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu´na teşekkür etti.
Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu´da Edremit´in bölgenin en önemli merkezlerinden olduğunu belirterek Devlet yeni Hastane binasının bir an önce hayata geçirilmesi için konunun takipçisi olacağını söyledi.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli