Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edremit Belediyesi'ne GMKA desteği geldi

Edremit Belediyesi

Edremit Belediyesi tarafından hazırlanan ``Projeler Hazırlanıyor Edremit Kalkınıyor`` isimli proje Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı Teknik Destek programından destek almaya hak kazandı.

Edremit Belediyesi tarafından hazırlanan ``Projeler Hazırlanıyor Edremit Kalkınıyor`` isimli proje Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı Teknik Destek programından destek almaya hak kazandı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçede yatırım yapan ve yeni gelecek olan yatırımcıları yönlendirecek hibe programları ile ilgili eğitimlerin yer alacağını söyledi.
Edremit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından Projeler hazırlanıyor, Edremit kalkınıyor” isimli proje GMKA tarafından kabul edildi.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın 2015 yılı Teknik Destek programından destek almaya hak kazanan projenin protokolü önümüzdeki günlerde Belediye Başkanı Kamil Saka ve GMKA yetkilileri arasında imzalanacak.
Edremit Ticaret Odası'nın da yer aldığı proje ile ilçede yatırım yapan ve yeni gelecek olan yatırımcıları yönlendirecek kalifiye personelin yetiştirilmesini amaçlayan proje ile ilgili Başkan Kamil Saka, Bu proje ilçemizin kalkınmasına önemli katkı sağlayacak olan kalifiye personelin yetiştirilmesini amaçlayarak mevcut yatırımcıları ve Edremit'e yeni gelecek olan yatırımcıları hibe programlarına yönlendirecek. Bizler belediye olarak gerekli yatırım ve uygulamaları yaparken diğer yandan da Ticaret Odamızın da dahil olduğu GMKA tarafından desteklenen bu proje ile yatırımcıların ilçemize gelmesine, ilçemizin kalkınması için yatırımlar yapmasına olanak sağlayacaktır” dedi.
Avrupa Birliği tarafından desteklenen projeler ile ilgilide gerekli başvuruların yapıldığını kaydeden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, AB hibe projelerine de başvurularımızı tamamlıyoruz. Belediye ve Sivil toplum örgütleri ile ortaklaşa hazırladığımız projelerin olumlu bir şekilde sonuçlanmasını bekliyoruz” diyerek sözlerine ekledi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli