Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Edremit Ocak ayı meclisi toplandı

Edremit Ocak ayı meclisi toplandı

Edremit Belediyesi'nin Ocak ayı belediye meclisi olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka Başkanlığı'nda yapıldı

Edremit Belediyesi’nin Ocak ayı belediye meclisi olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka Başkanlığı’nda yapıldı. Toplam 38 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Başkan Saka, göreve başladıktan bu yana 36,5 milyon lira borç ödemesi yaptıklarını açıkladı.
İmar konularının, İmar Komisyonu ve diğer ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildiği toplantıda, Başkan Saka, son olarak SSK’nın uyguladığı hacizlerin kaldırıldığını belirterek belediye meclis üyelerine borçlar ve ödemeler ile ilgili bilgiler verdi.
Başkan Saka, “Göreve geldiğimiz günden 31 Aralık 201 tarihine kadar 36 milyon 521 bin 906 lira borç ödedik. Bu esnada da daha önce aldığımız kara istinaden 3 milyon 500 bin liralık bir kredi kullandık. Mallarımız üzerinde ki hacizlerin kaldırılması için başta temizlik firması ve çeşitli firmalara borç ödemesi yaptık. Bu ödemelerin dışında 1 milyon 675 bin lirasını Final Temizlik firmasına, 35 bin lirasını ARB firmasına, 170 bin lirasını Ortem Temizlik firmasına, 360 bin lirasını Gençler Betona, 50 bin lirasını kıdem tazminatı olarak personelimize, 75 bin lirasını Ortem-Final ortaklığına mallarımız ve araçlarımız üzerinde ki hacizlerin kaldırılması koşulu ile ödedik. Kullandığımız 3 milyon 500 bin liralık kredinin 1 milyon 135 bin lirası kasamızda kredi banka mevcudu ve bunun yanında 1 milyonun üzerinde de nakit olarak kasamızda 1 Ocak’a devir oldu” dedi. Başkan Saka, borç ödemesi yaparken hiçbir iş ve işlemin aksatılmadığını, maaş başta olmak üzere diğer ödemelerinde düzenli olarak yerine getirildiğini de ifade etti.



  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false