Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Edremit MHP Kadınlar Kolundan protokole ziyaret

Edremit MHP Kadınlar Kolundan protokole ziyaret

MHP Edremit İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ile İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz'ı ziyaret etti.

MHP Edremit İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ile İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz’ı ziyaret etti.
MHP Edremit İlçe Teşkilatı yeni Kadın Kolları Başkanı Serpil Kaçıcı, kadınlar kolunun yeniden yapılanması ile birlikte ilk olarak ilçedeki resmi kurumlara ziyaretlere başladıklarını bildirdi.
İlk ziyaretlerini Edremit Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürünü gerçekleştirdiklerini söyleyen Kaçıcı, “Ziyaretimizde bizleri güzel bir şekilde ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Ülkemizin girdiği bu zor süreçte bayanlar olarak bizlere çok büyük görevler düşüyor. Bunun bilinciyle çıktığımız bu kutsal yolda desteklerini esirgemeyen MHP Edremit İlçe Başkanımıza, Ülkü Ocağı Başkanımıza ve Ülkücü İşçiler Derneği Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Buradan körfezdeki bütün bayanlarımıza sesleniyorum gelin hep birlikte MHP’nin çatısında toparlanalım ve ülkemizin bu zor sürecinde MHP’yi iktidara taşıyalım.” dedi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı