Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit, EMİTT Fuarından ödülle döndü

Edremit, EMİTT Fuarından ödülle döndü

Edremit Belediyesi standı, bu yıl 19. kez düzenlenen, 4 bin 500'den fazla katılımcısı ve 200 binden fazla ziyaretçisi ile dünyanın 6. büyük turizm fuarı olan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) En Centilmen Stant” ödülüne layık

Edremit Belediyesi standı, bu yıl 19. kez düzenlenen, 4 bin 500’den fazla katılımcısı ve 200 binden fazla ziyaretçisi ile dünyanın 6. büyük turizm fuarı olan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) “En Centilmen Stant” ödülüne layık görüldü.
EMİTT Fuarı süresince, katılımcılar ve ziyaretçiler arasında yapılan ankete göre Edremit Belediyesi standı bu ödüle layık görüldü.
Edremit Belediyesi’nin plaketi, TÜYAP Fuar Alanı Karadeniz salonunda düzenlenen törenle Ekin Fuar A.Ş. Genel Direktörü Hacer Aydın tarafından Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Filiz Özdemir’e verildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Uluslararası düzeyde yapılan bu organizasyonda belediyemizin ödüle layık görülmek ilçemiz adına bizi onurlandırdı. EMİTT fuarında dört gün boyunca binlerce ulusal ve uluslararası ziyaretçiye, yaptığımız başarılı tanıtımlarla, Edremit’imizi tanıtma imkanı bulduk. EMITT gibi büyük organizasyonlar başta olmak üzere ilçemizi ulusal ve uluslararası organizasyonlarda tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.
Fuar süresince birçok ulusal televizyon kanalı Edremit ile ilgili çekimler yaparak Başkan Kamil Saka ile röportaj gerçekleştirirken, Edremit standını fuar süresince pek çok sanatçı, birçok il, ilçe ve belde belediye başkanları ile seyahat acentesi yetkilileri ziyaret etti.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false