Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edremit, Emitt 2015 Fuarında

Edremit, Emitt 2015 Fuarında

Edremit Belediyesi, bu yıl 19. kez düzenlenen, 71 ülke ve 4500'den fazla katılımcının yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın (EMİTT) ilk gününde yoğun ilgi gördü.

Edremit Belediyesi, bu yıl 19. kez düzenlenen, 71 ülke ve 4500’den fazla katılımcının yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMİTT) ilk gününde yoğun ilgi gördü.
Fuarın ilk günü olmasına rağmen, turizm profesyonelleri ve seyahat acenteleri Edremit standına yoğun ilgi gösterdi.
71 ülke ve 4500’den fazla katılımcının yer aldığı fuarda Kuzey Ege’nin incisi Edremit fuarın ilk gününde ilgi odağı olmayı başarırken, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’de 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuarın 10. Salonda 1002 numaralı standında ye alan Edremit Belediyesi ilk gün çoğunlukla turizm profesyonelleri ile seyahat acenteleri ve tur operatörleri tarafından ziyaret edildi.
Konuklara Edremit’in doğal güzelliklerinin yanı sıra doğa harikası Kazdağları’na, termal kaynaklarından, Mavi Bayraklı plajlarına, tarihi Antandros Kentinden Roma’ya gidip İtalya’yı kuran Aeneas`a, dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağlarına kadar bölgenin tanıtımı ile bilgiler verildi. Edremit standında tarihi antik Antandros Kentinden Roma’ya gidip İtalya’yı kuran Aeneas ve zeytin toplayan soğuk heykelleri en farklı tanıtım olarak ön plana çıkarken Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkanı Kamil Saka konuklarla yakından ilgilenerek çeşitli görüşmelerde bulundu.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Edremit’in turizm alanında eski haklı ününe kavuşabilmesi için Balıkesir Tanıtım Günleri ve Travel Turkey Fuarı’ndan sonra EMİTT Fuarı’nda da tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.
Fuar kapsamında birçok televizyon kanalı da Belediye Başkanı Kamil Saka ile röportaj gerçekleştirdi. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 25 Ocak 2015 Pazar gününe kadar açık kalacak.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı