Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit Belediyesi araç parkı güçleniyor

Edremit Belediyesi araç parkı güçleniyor

Edremit Belediyesi'nde yeni iş makinelerinin alımından sonra Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görevli motosikletli ekiplerin kullanımı için yeni motosikletler alındı.

Edremit Belediyesi’nde yeni iş makinelerinin alımından sonra Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görevli motosikletli ekiplerin kullanımı için yeni motosikletler alındı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, tüm iş ve işlemlerde vatandaşa daha hızlı bir şekilde hizmet verebilmek çalıştıklarını söyledi.
Edremit Belediyesi’nde büyükşehir yasası gereği belde ve köylerin katılımı nedeniyle yeni yapılanmanın tamamlanması ile yatırım alanında ki faaliyetlere hız verildi.
Geçtiğimiz ay alınan yeni iş makinelerinden sonra motosikletli zabıtaların kullanımı için tam donanımlı bir motosikletler alındı. Yeni alınan motosikleti Motorlu Vasıtalar Müdürlüğü’ne teslim eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Narlı’dan Hacıarslanlar ve Bostancı’ya kadar geniş bir coğrafyada hizmet verdiklerini belirterek öncelikle kazasız bir şekilde kullanılmasını diledi.
Başkan Saka, “Tüm iş ve işlemlerimizi hızlı ve zamanında yerine getirebilmek için çalışıyoruz. Bu amaçla Zabıta Müdürlüğümüz bünyesinde ki Motosikletli ekiplerin kullanımı için belediyemize bir adet motosiklet kazandırdık. Denetleme ve tebliğ başta olmak üzere diğer çalışmaların daha hızlı bir şekilde yerine getirilebilmesi için motosikletli ekiplerimiz halkımızın hizmetinde olacak.” dedi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false