Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremit Belediyesi Ankara'ya Çıkarma Yaptı

Edremit Belediyesi Ankara

Edremit Belediyesi tarafından organize edilen Ankara ziyaretibüyük ses getirdi.

Edremit Belediyesi tarafından organize edilen Ankara ziyaretibüyük ses getirdi. Bütün şehir çalışmaları kapsamında Edremit`in önününkesilmemesi için Lobi çalışması yapan heyete Edremit Belediye Başkan Vekili Eyüp Fatih Çağlar liderlik etti. 
Edremit Belediyesi tarafından organize edilen Ankara ziyareti ile Beldelerin Edremit`e bağlanması ve daha güçlü bir Edremit için lobi faaliyeti sürdüren heyet umutlu döndü. Çiçeği burnunda Başkan Vekili Eyüp Fatih Çağlar, Edremit Belediyesi Meclis Üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve sivil toplum örgütü üyelerinin yanı sıra Edremit`li vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği Ankara ziyaret sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi, AKP genel merkezi ve MHP genel merkezi ziyaret edilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 
Milletvekilleri ve Bütün Şehir taslağınıhazırlayan komisyon üyeleri ile bir araya gelen Edremit heyeti Edremit`in konumunu ve yeni yasaya dair düşüncelerini yetkililere anlatma fırsatı bulurken Edremit`in bu yasa tasarısının ardından güç kaybetmemesi ve küçülmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar. 
DEVLET BAHÇELİ EDREMİT HEYETİNİ KABUL ETTİ 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ilede temasta bulunmak için genel merkeze giden Edremit Belediye Başkan Vekili Eyüp Fatih Çağlar ve Edremit MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu önderliğindeki ekip randevu talebi olmak sızın Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek sorunlarını ilettiler. Yaşanan gelişmeler hakkında bilgi edinen Genel Başkan Başkan Vekil başkana yeni görevinde başarılar diledi. Edremit`in önünün kesilmemesi için yapılan bu faaliyetleri desteklediğini de belirten Bahçeli Edremit heyetinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Diğer parti temsilcileri de ayrı ayrı genel Merkezlerinde yaptıkları görüşmeler ile Edremit'e destek isterken ziyaretlerden olumlu görüş dönüş beklediklerinin altını çizdiler. Ziyarete dair kısa biraçıklama yapan Başkan Vekili Eyüp Fatih Çağlar, "yapılan çalışmalar Edremit'in daha iyi noktaya gelebilmesi içindir, heyetlerimiz temaslarda bulunarak Edremit`e faydalı olmaya çalışmaktadır, umut ediyoruz ki ilçemiz bu yasa tasarısı sonucunda daha güçlü daha etkili bir noktaya ulaşacaktır. Ziyaretimiz sırasında Genel Merkeze ziyaret imkanı bulduk Genel Başkanımız randevu talebimiz olmamasına rağmen heyetimizi kabul ederek Edremit`e verdiği önemi bir kez daha gösterdi amacımız aldığımız bayrağı daha ileri noktalara taşımak niyetindeyiz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli