Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremit Belediye Meclisi stratejik planı kabul etti

Edremit Belediye Meclisi stratejik planı kabul etti

Edremit İlçesinin 5 yıllık stratejik planı oy birliğiyle kabul edildi.

Edremit İlçesinin 5 yıllık stratejik planı oy birliğiyle kabul edildi.
Edremit Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında, 10 ek gündem olmak üzere toplam 37 gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapılan toplantıda 27 ana gündem, önergeyle gündeme ilave edilen 10 ek gündem olmak üzere toplam 37 gündem maddesi görüşüldü.
Toplantıda görüşülen konular arasında geçtiğimiz ay ihtisas komisyonlarına sevk edilen Edremit Belediyesi’nin 2015-2019 yıllarını kapsayan 5 yıllık Stratejik Planı ile ilgili komisyon raporları okunarak görüşmeye açıldı.
2015-2019 yıllarına ait 5 yıllık Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi. Kızılkeçili Mahallesi’nde eski ilköğretim Okulu bahçesinde bulunan misafirhanenin Belediye şirketi olan Ed-Bel Şirketi’ne kullanım hakkı verilerek yine misafirhane olarak kullanılmasına karar verildi. Güre Mahallesi’nde bulunan Atatürk Spor Salonu’nun Edremit Belediyesi Gürespor Kadın Basketbol Takımı tarafından maç ve antrenmanlar için kullanılması görüşülerek kabul edildi. Toplantıda görüşülen diğer konular karara bağlanırken İmar konuları ise incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.
Saka, meclis gündeminde alınan kararların ülkeye ve ilçeye hayırlı olmasını diledi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli