Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edremit Belediye Meclisi Olağanüstü toplandı

Edremit Belediye Meclisi Olağanüstü toplandı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki 13 madde görüşülerek karara bağlandı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki 13 madde görüşülerek karara bağlandı.
Edremit Belediye Meclisi, 26545 Sayılı Resmi Gazete`de yayınlanarak yürürlüğe giren `Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi Kanunu ve Belediye Kanunu`nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun`un 3. Maddesi gereği, olağan üstü bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda 13 gündem maddesi görüşüldü. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda, Altınoluk, Akçay, Güre, Kadıköy ve Zeytinli Beldelerinin 1 Ocak 2014 - 30 Mart 2014 tarihleri arasını kapsayan idare ve kesin hesapları ayrı ayrı görüşüldü.
Belediye meclisi Başkan ve üyelerine huzur hakkı ücretleri belirlenirken, Edremit'in dahil olduğu Ayvalık Turizm Geliştirme ve Altyapı Hizmet Birliği'ne 6 asil 3 yedek üye belirlendi. Ed-Bel Ltd. Şirketine ayni sermaye artırımına esas Edremit 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararı ve Bilirkişi Değer Tespit Raporu görüşülerek kabul edildi. Dava konusu olan belediye borçlarının 5393 Sayılı Belediye Konunun 18. Maddesi (h) bendi hüküm gereği sulh ve tasfiyeye kabul ve feragat konusunda Belediye Başkanı Kamil Saka ve Hukuk İşleri Müdürlüğü'ne yetki verilmesi görüşülerek kabul edildi. Trafik ve İmar ile ilgili konular ilgili ihtisas komisyonlarına havale edildi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı