Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit belediye Meclisi yapıldı

Edremit belediye Meclisi yapıldı

Edremit Belediye Meclisinin 5,5 saatlik oturumunda 114 madde görüşüldü.

Edremit Belediye Meclisinin 5,5 saatlik oturumunda 114 madde görüşüldü.
Edremit Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısında, 104 ana gündem 10 ek gündem olmak üzere toplam 114 gündem maddesinin karara bağlandığı toplantı yaklaşık 5,5 saat sürdü.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında toplanan Edremit Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında Altınoluk, Güre, Akçay, Zeytinli, Kadıköy ve Edremit Belediyelerinin 2013 mali yılı idare ve kesin hesaplarının görüşülmesi ve karara bağlanması ile başladı.
6360 Sayılı yasa gereği Altınoluk Mıhlı Çayı'ndan Hacıarslanlar ve Bostancı Mahallelerine kadar olan geniş bir alana ulaşan Edremit Belediyesi sınırları içerisinde kurulması planlanan yeni mahallelerle ilgili çalışma İmar ve Çevre Komisyonuna havale edilirken, belediye işleyişi içerisinde öncelik arz eden konular görüşüldü.
Gündem içerisinde yer alan imar ile ilgili konular İmar Komisyonu'na, trafik ile ilgili konular, 6360 Sayılı Yasanın 8. maddesi gereği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezine havale edildi.
Yaklaşık 5,5 saat süren toplantıda 4081 sayılı Çiftçi Mallarının korunması hakkındaki kanunun 4. maddesi hükmü ile Koruma Meclisinin ve Murakebe meclisinin ayrı ayrı olmak üzere 5 asil ve 5 yedek üye seçimi de gerçekleştirildi.
104 ana gündem 10 ek gündem olmak üzere 114 gündem maddesinin değerlendirilip karara bağlandığını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, alınan kararların Edremit halkına hayırlı olması dileğinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false