Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit basketbola doyacak

Edremit basketbola doyacak

Türkiye Basketbol 2. Ligi final maçları Edremit'te yapılacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi final maçları Edremit'te yapılacak.
Türkiye Basketbol Federasyonunun düzenlediği Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde 6'lı final müsabakaları Edremit Belediyesi'nin ev sahipliğinde 5–10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Edremit Spor Salonunda yapılıyor.
As Osmaniye Gençlik, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Üniversitesi, Edirnespor, Mersin Üniversitesi ve Ormanspor'un önümüzdeki sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde yer alma hakkını elde etmek için Edremit Spor Salonunda yapılacak 6'lı Final'de mücadele edecek.
4 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te Edremit A. Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde Turnuvanın tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek.
Tanıtım toplantısına turnuvaya katılan takımların yönetici, antrenör ve oyuncuları ile basketbol federasyonu yetkilileri ve ev sahibi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka katılacak.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Bu yıl 6 takımın katılacağı 1. lige yükselme finallerine ev sahipliği yapacağız. İlçemize gelecek tüm takımları en iyi şekilde misafir etmek istiyoruz. Tüm sporseverleri ilçemiz spor salonunda yapılacak olan maçlara bekliyoruz” dedi.
5 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'te Çankaya Üniversitesi ile As Osmaniye arasında oynanacak mücadele ile başlayacak olan finallerin sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne yükselmeye hak kazanacak.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false