Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit teröre karşı tek yürek tek ses

Edremit teröre karşı tek yürek tek ses

İstanbul´da yaşanan terör saldırısının ardından Edremit ilçesinde Kaymakamlık, Edremit Belediye Başkanlığı, AK Parti, CHP ve MHP tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda ortak basın açıklaması yapıldı.

Binlerce kişinin katıldığı basın açıklamasında teröre lanet yağdı.
Cumhuriyet Meydanı´nda ?Kuva-yi Milliye Şehri Edremit Teröre Karşı Elele? sloganı ile gerçekleştirilen basın açıklamasına binlerce kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasından sonra gençler tarafından ?Bu Vatanı Böldürmeyeceğiz´ yazılı dev pankart açıldı. İlk olarak Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı bir konuşma yaptı.
Kaymakam Sırmalı ?Kuva-yi Milliye şehri olan Edremit´ten teröre karşı birlik beraberliğimizi göstermek adına bugün bir araya gelindiğini açıkladı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da yaptığı konuşmada, ?Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ni dünyanın tüm emperyalist devletleri birleşse de Böl-dür-me-ye-ce-ğiz. Terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize bir kere daha Allah´tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve Türk Milletine baş sağlığı; yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum.? dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, CHP Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel, MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Kabaklı, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Tolga Alpay ve polis memurlarına çiçek vererek başsağlığı dileğinde bulundu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Edremit teröre karşı yürek
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli