Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit Roman Forumuna ev sahipliği yaptı

Edremit Roman Forumuna ev sahipliği yaptı

Türkiye Roman Dernekleri Federasyonu tarafından Edremit´te forum düzenlendi.

Türkiye Roman Dernekleri Federasyonu tarafından Edremit´te forum düzenlendi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Mehmet Tüm ve Türkiye Roman Hakları Federasyonu temsilcilerinin katıldığı forum Edremit-Akçay Mahallesi´nde gerçekleştirildi.
Türkiye´nin çeşitli illerinden bir araya gelen Roman Dernekleri temsilcilerinin katıldığı toplantıda genel olarak roman vatandaşların sosyal yaşam koşulları ele alındı.
İçlerinden biri olarak kendilerini TBMM´de temsil etmenin gururunu yaşadığı söyleyen CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, ?Toplum olarak birinci önceliğimiz çocuklarımızın eğitimi olacak.? dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kâmil Saka ise, öncelikle kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ?Bizler sosyal belediyeciliğim gereği, hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden herkese eşit olarak hizmet vermeyi kendimize ilke edinmiş bir kurumuz. Son olarak yaptığımız çalışmalarda hayata geçireceğimiz kentsel dönüşüm projemizle değerli dostlarımıza yaşanabilinir bir kent yaratacağız. Ancak bunu hep birlikte, sivil toplum kuruluşları olarak tartışıp, konuşarak proje üreterek sonuca ulaştıracağız.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false