Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Edremit ?Mavi Bayrak? konulu seminere ev sahipliği yapıyor

Edremit ?Mavi Bayrak? konulu seminere ev sahipliği yapıyor

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) 10. Yerel Mavi Bayrak Sorumluları eğitim semineri 14-16 Aralık 2016 tarihleri arasında Edremit ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Seminerin açılışına Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Erol Güngör ve Türkiye Yerel Mavi Bayrak Sorumluları katıldı.
Edremit´in Güre Mahallesi´ndeki Adrina Otel´de 14-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) 10. Yerel Mavi Bayrak Sorumluları eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan TÜRÇEV Yönetimi Kurulu Üyesi Erol Güngör, TÜRÇEV olarak Mavi Bayrak´ı Dünya sıralamasına çıkarmak için çalışıldığını belirterek ?Mavi Bayrak´ın kaliteli hale gelmesi için bundan böyle tüm gücümüzle çalışıyoruz. Mavi Bayrak´ı zor veriyoruz, kolay alıyoruz? dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yaptığı konuşmada turizm kenti olan Edremit´te sahillerin temiz denizin sembolü olan Mavi Bayrak standartlarında olması için çaba sarf ettiklerini anlattı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın da bir konuşma gerçekleştirdiği 10. Yerel Mavi Bayrak Sorumluları eğitim semineri 16 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli