Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremit EMİTT Turizm Fuarında

Edremit EMİTT Turizm Fuarında

Kuzey Ege´nin en önemli turizm merkezlerinden olan Edremit ilçesi 26-29 Ocak 2017 tarihinde düzenlenecek 21. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMİTT) tanıtılacak.

Edremit ilçesi 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar Merkezi´nde düzenlenecek 21. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMİTT) yer alacak.
Edremit Kaymakamlığı, Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası tarafından birlikte hazırlanan standta ilçenin çok kapsamlı tanıtımı yapılacak.
Edremit ekibi Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi´nin 3 numaralı salonunun C-371 numaralı standında ziyaretçilerine ağırlayacak. Fuar öncesi hazırlıklarını tamamlayan Kaymakamlık, Edremit Belediyesi, Ticaret Odası, Ticaret Borsası tarafından hazırlanan tanıtım ürünleri dağıtılacak.
Turizm profesyonellerine, seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere tüm konuklara Kazdağları´nın yemyeşil doğası ile Ege´nin masmavi sularının buluştuğu, termal cenneti Kuzey Ege´nin incisi Edremit´in tanıtımı yapılacak. Edremit standında standında ilçenin doğal güzelliklerinden, doğa harikası Kazdağları´na, termal kaynaklarından, Mavi Bayraklı plajlarına, tarihi Antandros Kentinden Roma´ya gidip İtalya´yı kuran Aeneas´a, dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağlarına kadar tüm güzellikler konuklara anlatılacak. Ayrıca Turizm İşletmecileri tarafından tesis ve işletmeler ile tanıtıcı bilgiler verilecek. Edremit´in diğer tanıtım faaliyetlerinde oldukça ilgi ile karşılanan soğuk heykellerde görev yapacak.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Edremit EMİTT Turizm Fuarında
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli