Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edremit EMITT Fuarına hazırlanıyor

Edremit EMITT Fuarına hazırlanıyor

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´na katılmaya hazırlanan Edremit ilçesinde Kaymakam Ali Sırmalı ve Belediye Başkanı Kamil Saka´nın katılımı ile son hazırlıklar gözden geçirildi.

Edremit, 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi´nde düzenlenecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMITT) yerini alacak.
Fuar hazırlıkları kapsamında Kaymakam Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Ticaret Borsası Başkanı Tarkan Denizer, Edremit Ticaret Odası yetkilileri ve turizmcilerin katılımı ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, turizm sektörünün daha ileriye gitmesi için tanıtım faaliyetlerinin önemli olduğunu belirterek, ilçenin doğal güzelliklerinin daha geniş kitlelere tanıtabilmesi için ilçede ki ilgili kurum ve kuruluşlar ile birlikte çalıştıklarını ifade etti. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, konu ile ilgili olarak, yüzlerce firma ve belediyenin yer aldığı EMITT Fuarı´nda Edremit´i en iyi şekilde tanıtabilmek için hazırlıkların sürdüğünü belirterek, ?İlçemizin turizmde hak ettiği noktaya gelebilmesi, yurt içi ve yurtdışında daha iyi tanıtılabilmesi için çalışıyoruz? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli