Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Edremit CHP örgütü miting sayısını üçledi

Edremit CHP örgütü miting sayısını üçledi

CHP Edremit İlçe Başkanlığı tarafından Akçay ve Altınoluk´ta düzenlenen ?Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi?nin üçüncüsü Zeytinli-Altınkum´da gerçekleştirildi.

CHP Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar´ında katıldığı mitingte 15 Temmuz darbe girişimine lanet yağdı.
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir? sloganı ile düzenlenen ?Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi?nin üçüncüsü Akçay ve Altınoluk´un ardından Zeytinli-Altınkum Mahallesi´nde yapıldı.
Eski Kültür Bakanlarından CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, CHP´li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP İl Başkanı Ender Biçki´nin de katıldığı mitingde 15 Temmuz darbe girişimine ve devleti ele geçirmeye çalışan FETÖ terör örgütüne lanet yağdı.
CHP yöneticileri OHAL kapsamında TBMM´nin devre dışı bırakıldığına dikkat çekerken, mitingde hükümetin OHAL kararları ve özellikle TSK ile ilgili kararlar eleştirilip, FETÖ/PDY´nin darbe girişimi protesto edildi.
Mitingde ayrıca laik, demokrat, sosyal hukuk devleti ilkelerinden taviz verilmeyeceği haykırıldı.
Mitingde bir konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, 15 Temmuz´un bir darbe değil, Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için yapılmış bir isyan olduğunu açıkladı.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli