Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit Belediyesi önemli konuklarını ağırladı

Edremit Belediyesi önemli konuklarını ağırladı

İngiltere Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´yı makamında ziyaret ederek sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm ha

İngiltere Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´yı makamında ziyaret ederek sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alışverişinde bulundu.
İngiltere´nin başkenti Londra´dan Edremit İlçesine incelemelerde bulunmak üzere gelen Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı ve New Westminster Üniveristesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Tariq H. Cheema, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile görüştüler.
Sağlık turizmi faaliyetleri ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuklarına ilçe ile ilgili bilgiler veren Başkan Saka, Edremit´in yer altı termal zenginlikleri ile sağlık turizmi açısından en uygun bölgelerden olduğunu kaydederek, ?Sağlık turizmi alanında son yıllarda yeni tesisler, zincir oteller ilçemizde açılmaya başlandı. Yüzlerce, binlerce kişi sağlık turizminden faydalanmak için ilçemize geliyor. Bu alanda ilçemize yeni yatırımların gelmesi ve yeni tesisler kazandırılması için belediye o olarak gerekliği kolaylıkları sağlamaya hazırız? dedi.
Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Saima Ashraf ise sağlık turizminin hızla gelişen bir sektör olduğunu belirterek bu alanda hızla gelişmekte olan Edremit ilçesinde yerinde görmek için ziyarette bulunduklarını söyledi.
Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, insanların farklı kent ve ülkelere giderek hem tatil hem de sağlık açısından şifa aradıklarını belirterek Edremit´te sağlık turizmi alanında nelerin yapıldığını, yeni nelerin yapılabileceğini yerinde görebilmek için geldiklerini kaydetti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli