Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Edremit Belediyesi müdürlük birimlerinde atama rüzgarı

Edremit Belediyesi müdürlük birimlerinde atama rüzgarı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yeni yıl ile birlikte bazı daire müdürlüklerinde değişikliğe gitti.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yeni yıl ile birlikte bazı daire müdürlüklerinde değişikliğe gitti.
Saka, belediye bünyesinde Muhtarlık İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü´nü hizmete soktu.
Edremit Belediyesi´nde yeni yıl ile birlikte bazı müdürlüklerde değişiklikler yapıldı. Alınan meclis kararı ile yeni kurulan Muhtarlık İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü´nün yanı sıra Etüt Proje ile Yapı Kontrol Müdürlüğü´ne yeni atamalar yapıldı. Yeni atamalar ile Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Etüt ve Proje Müdürlüğü Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü´ne yeni isimler getirildi.
Bunun yanında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kapatılarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde birim haline getirilirken, Strateji Geliştirme Müdürlüğü´nün proje birimi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü´ne, Halk Masası ve Kalite Yönetim Birimi ise Bilgi İşlem Müdürlüğü´ne bağlandı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, daha iyi daha başarılı hizmetler üretebilmek için çalıştıklarını belirterek ?Vatan-daşlarımıza hizmet götürürken birimlerimizin aktif ve hızlı olması gerekiyor. Aksaklık yaşadığımız yerlerde değişikliğe gittik. Çalışma prensiplerimize ve tempomuza ayak uydurabilecek arkadaşlara sorumluluk verdik. Yeni görevlendirmelerin belediyemize ve arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı