Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremit Belediyesi her noktaya ulaşmaya kararlı

Edremit Belediyesi her noktaya ulaşmaya kararlı

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilin de Kadıköy Mahallesi´nde asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Edremit Belediyesi´nin ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt kaplama çalışmaları Kadıköy Mahallesi´nde de devam ediyor. Soğuk asfalt kaplama için hazırlıkları tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları yeni bir görünüme kavuşturuyor.
Kısa süre içerisinde asfalt çalışmalarına başlayacak olan ekipler Kadıköy Mahallesi´ne toplamda 30 bin metrekare asfalt kaplayacak. Turizm sezonunu yoğun olarak geçiren Edremit´in sahil mahallelerinin ardından diğer mahallelerde çalışmaların aksamadan devam ettiğini vurgulayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Edremit´i ulaştırmak istediğimiz modern ve çağdaş kent hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz. Oldukça yoğun geçirdiğimiz bu yaz aylarında sahil mahalleleri ile birlikte uzun süredir ihmale uğramış mahallelerimize yatırım yapıyoruz. Bu doğrultuda Kadıköy Mahallesi´ne de kaplayacağımız 30 bin metrekare asfalt ihtiyacı büyük ölçüde karşılayacak, artık elimizin değmediği yer kalmayacak? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli