Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremit Belediyesi 7/24 çalışıyor

Edremit Belediyesi 7/24 çalışıyor

Edremit Belediyesi tarafından şehir genelinde yürütülen çalışmalar aralıksız tüm hızı ile sürerken, Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarını gündüz mesai saatlerinin dışında gece saatlerinde de devam ediyor.

Edremit Belediyesi tarafından şehir genelinde yürütülen çalışmalar aralıksız tüm hızı ile sürerken, Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama çalışmalarını gündüz mesai saatlerinin dışında gece saatlerinde de devam ediyor.
Edremit Belediyesi tarafından şehrin güzelleştirilmesi ve modern hale getirilmesi için yürütülen çalışmalar her geçen gün hızla artarak ilerliyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin değişik noktalarında devam eden asfaltlama çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarına gündüz mesai saatleri dışında hafta sonu ve gece de devam ediliyor. Hamidiye Mahallesi Çakabey Köprüsü çevresinde gece saatlerinde de devam edilirken, Akçay Mahallesi Bahçelievler ve Cemil Temel mevkiinde asfalt kaplamalar yapılıyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, modern kentleşmenin simgesi olan cadde ve sokakların düzeni, park ve bahçe alanları gibi kentsel düzenlemelerin hızlı bir şekilde yerine getirilmeye devam ettiğini söyledi.
Saka, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için çalışmaların yapıldığını ifade ederek, ?İlçemizin araç trafiği ve yaya olarak en çok kullanılan yollarından başlayarak gerek parke taş döşeme, gerekse asfaltlama çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kendi asfalt şantiyemizi hizmete açarak kullandığımız asfaltımızı üretmeye başladık. Bu doğrultuda özelikle asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için ilgili ekiplerime gerekli talimatları verdim. Gündüz devam eden çalışmalara gece saatlerinde de devam ediyoruz. Fırsat buldukça da çalışmaları yerinde inceliyorum. Asfaltlama ve parke taş döşemeleri ile Edremit´e yakışır güzel bir pırıl pırıl yollar ortaya çıkmaya başladı. Edremit Belediyesi olarak yıllardır giderilemeyen sorunları ve halkımızın beklediği hizmetleri yerine getirebilmek için çalışıyoruz. Güzel ilçemiz Edremit´i her gün bir adım daha ileri götürmek için gayret gösteriyoruz. Tamamlanan çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Devam eden bölgelerde ki çalışmaları belirlenen programa göre zamanında tamamlayıp, ihalesi ve gerekli hazırlıkları yapılan yeni projelerimizi uygulamaya devam edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli