Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremit Belediye Meclisi toplandı

Edremit Belediye Meclisi toplandı

Edremit Belediye Meclisi´nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 38 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Edremit Belediye Meclisi´nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 38 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapılan toplantıda 28 ana gündem ve önergelerle gündeme alınan 10 madde olmak üzere toplam 38 madde görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda ?Şartlı Trampa yolu ile kamulaştırma? yönünde alınan 06.02.2009 tarih, 37 sayılı meclis kararının iptal edilmesine, ?Bina, Site, Alışveriş Merkezleri, İşyerleri, Otel, Motel vb. Ticari İşyerlerinin? konteynerlerini kendileri almaları, Mülkiyeti ERKA İnş. Ltd.Şti. ne ait Edremit, Akçay Mahallesi´nde ki Olivecity Alışveriş Merkezinde 67 dükkan ve 4 adet stant alanın 10 yıl boyunca kiralanması,?Taro Germany E.V. Sokak Hayvanlarını Gözetleme ve Koruma Derneği´ ile ortak hizmet projesi? kapsamında hazırlanan protokolün kabulü, Milli Eğitim Müdürlüğü´nün 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında okulların ihtiyacı olan spor malzemelerin Belediye imkanlarıyla karşılanması konuları görüşülerek kabul edildi.
İmar Komisyonu başta olmak üzere ilgili ihtisas komisyonlarından meclise gönderilen konularda görüşülerek karara bağlandı. İmar ile ilgili konular İmar Komisyonu´na, diğer bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Meclisimizde aldığımız kararların Edremit´imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve izleyici olarak salonda bulunan yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.
Toplantıda işitme engelliler için işaret dili tercümanı da görev yaptı. Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Edremit İlçe Başkanı Enver Enligün´ün de izlediği toplantı her ay olduğu gibi Edremit´te yayın yapan Zeytin Fm radyosundan canlı olarak yayınlandı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli