Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit Belediye Başkanı Saka: ?Engelleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz?

Edremit Belediye Başkanı Saka: ?Engelleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz?

Hamiyyet-Feridun Sözen Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından 3 Aralık Engelliler Günü dolayısı ile Edremit´te kermes düzenlendi.

Hamiyyet-Feridun Sözen Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından 3 Aralık Engelliler Günü dolayısı ile Edremit´te kermes düzenlendi. Kermese Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, hayırsever İşkadını Fernur Sözen´de katılarak destek oldular.
Edremit´te geçtiğimiz yıl eğitim ve öğretime giren Hamiyyet-Feridun Sözen Özel Eğitim Uygulama Merkezi Aile Birliği tarafından 3 Aralık Engelliler Günü dolayısı ile Yılmaz Akpınar Bulvarı üzerinde belediye Hizmet Binası önünde kermes düzenlendi.
Kermese katılan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, her sağlıklı vatandaşın birer engelli adayı olduğunu belirterek, engellilerin hayatın her alanında var olabilmesi için çalışacaklarını söyledi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da ?Bizler ilçemizde engelleri ortadan kaldırıp doğuştan ya da daha sonra kaza sonrası hayatının geri kalanını engelli olarak geçirmek zorunda kalan tüm vatandaşla-rımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false