Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edincikspor kendi evinde mağlup

Edincikspor kendi evinde mağlup

Top kontrolunun çok zor olduğu rüzgarlı bir havada oynanan maçta güçlü rakibi karşısında tutunamayan Edinciksporun işi artık çok zor. Yavaş yavaş ligin sonuna yaklaştığımız Süper Amatör Kümede gerek liderlik gerekse düşme hattından uzaklaşma adına k

Top kontrolunun çok zor olduğu rüzgarlı bir havada oynanan maçta güçlü rakibi karşısında tutunamayan Edincikspor`un işi artık çok zor. Yavaş yavaş ligin sonuna yaklaştığımız Süper Amatör Kümede gerek liderlik gerekse düşme hattından uzaklaşma adına kıyasıya bir mücadelenin yapıldığı görülmekte.
Lider Erdekspor`u takip eden Edremit Belediyespor misafir olduğu Bandırma Sanayi Stadında daha maçın ilk 15 dakikasında bulduğu iki golle yakaladığı avantajı iyi kullanarak Bandırma`dan üç puan alarak evine galibiyetle dönen takım oldu.
Maçın hakemleri: İlhan Çekbioğlu, H. İbrahim Coşkun ve Mesut Koç.
Edincikspor: Fatih, Tamer (Ali), Çağatay, Mert, Kerimcan, Tugay, Onur, Ercan, Hasan, Tahir ve K. Serdar. Kırmızı Kart: Dk.90 Onur
Edremit Belediyespor: Emircan, Abdullah, Mahmut (Emin), Sercan, Özkan, Remzi, Ali (Şaban), Baran, A.Tayfun, Atıf ve Mehmetcan on biri ile oynadılar.
Goller: Dk.12 Atıf, Dk.14 Tayfun, Dk.63 Mehmetcan, Dk.72 Remzi, Dk.75 Şaban. Kır. Krt. Dk. 85 Özkan.
Aslında Edincikspor oyuna iyi başlayan takımdı. Orta alanda çoğalarak topu kullanmaya çalışan Edincikspor bunda da başarılı olurken, maçın hemen başında biri duran toptan olmak üzere kalesinde gördüğü iki golle bir anda oyundaki dengesini kaybediverdi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı konuk takımın attığı iki golle kapandı 0-2.
İkinci yarıda rüzgara karşı oynayan Edremit Belediyespor, gerek oyundaki skor avantajı olsun gerekse teknik kapasite olarak ortaya koyduğu ağırlığı ile maçı almasını bildi 0-5.
Bu skorla Edincikspor topladığı 15 puanla kümeden düşecek dört takım içinden kurtulması artık çok zor. Edremit Belediyespor ise aldığı bu skorla hem averajını düzeltti hem de gelecek hafta sahasın da  Erdekspor`la oynayacağı  maç için büyük bir moral kazandı.
Maçın yorumu:
Maçın geneline baktığımızda Edincikspor elinden gelen her şeyi yaptı diyebiliriz. Özellikle Ercan bu gün iyi işler yaptı. K. Serdar hep oyunda oldu. Kaptan Tamer oyundan çıkıncaya kadar iyi mücadele eden oyuncular arasındaydı. Edremit Belediyespor ise topu iyi kullanan bir ekip.  İleri de Tayfun gol koklayan bir oyuncu. Kaptanları Remzi ise orta alanı iyi organize ediyor. İki forvetle başladıkları oyunu daha sonra üç forvete dönüştürerek skoru artırdılar diyebiliriz. Atıf `ta faydalı işler yapıyor. Demem o ki Edremit Belediyespor orta alan ile forvet arasında iyi bir uyum var. Bu yüzden de gole daha çabuk gidiyorlar diyebiliriz.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli