Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edincikli zeytinci Fevzi İpek dedi

Edincikli zeytinci Fevzi İpek dedi

Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi kongreye gitti

Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi kongreye gitti
S.S. 775 Sayılı Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi seçimli kongresini Fevzi İpek grubu kazandı.
Edincik`te yapılan Zeytin Tarım Satış Kooperatifi seçimlerini Fevzi İpek gurubu kazandı. Tansiyonu son derece yüksek seçimde 2600 ortaktan 1271`i oy kullanıldı.
14 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde Fevzi İpek`in listesi 687 oy ile seçimi kazanırken, Yusuf Alak`ın gurubu ise 570 oy da kaldı.
Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi seçimlerinde yeni yönetim için iki listenin mücadele etmesi, genel kurula olan ilgiyi arttırdı.
Sabahın erken saatlerinde başlayan kongre telaşı genel kurul tamamlansa da ortaklar oy kullanmak üzere oluşturdukları uzun kuyruklar nedeni ile sandıklar geç açılmak durumunda kaldı.
Akşamın ilerleyen saatlerinde başlayan oy tasnif ve sayımı ardından seçimlere beyaz liste ile giren Fevzi İpek liderliğindeki listenin 117 farkla seçimleri kazandığı ilan edildi. Geçtiğimiz dönem seçildiği listeden üst birlik denetim kurulu olarak görev yürüten Fevzi İpek, çalışma dönemi sona erdikten sonra genel kurul için yeni bir liste hazırlamış, Yusuf Alak başkanlığındaki Mevcut yönetim de alternatif bir liste ile yönetime talip olmuştu.
Kooperatif seçimlerini 687 oy ile kazanan Fevzi İpek`in listesinde Mehmet Özçakır, Cüneyt Barlas, Süleyman Dönmez, H.İbrahim Keçeci yer alırken üst birlik delege listesinde ise Fevzi İpek, Süleyman Dönmez, Şeref Koçan, Mustafa Öz, Eyüp Şipal, Nuri Burmaoğlu, Burak Sülün, Hayati Arı, Mustafa Fidangül, Ahmet Çaştak, Ali Yeşildal, Ahmet Kargaoğu, Ali Bayman, Hamdi Görgün, Mehmet Toygar, Yaşar Panç, Mustafa Pınar, Ömer Erdem, Süleyman Dönmez, Mehmet Altın, Talip Kahraman, Sadık Özbaşak, Maksut Çolak, Sami Aydın, Gürşat Yıldırım, O.Recai Kuralay yer aldılar.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli