Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı: Beldeme en iyi hizmeti verme çabası içinde oldum

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı: Beldeme en iyi hizmeti verme çabası içinde oldum

30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra kapanarak, tarihe karışacak olan Edincik Beldesi Belediyesinin son başkanı Mehmet Yağcı, Kısıtlı olanaklarla, 5 yıl boyunca beldeme en iyi hizmeti verme çabası içinde oldum. Vicdanen çok rahatım. Ancak bu görev s

30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra kapanarak, tarihe karışacak olan Edincik Beldesi Belediyesi`nin son başkanı Mehmet Yağcı, "Kısıtlı olanaklarla, 5 yıl boyunca beldeme en iyi hizmeti verme çabası içinde oldum. Vicdanen çok rahatım. Ancak bu görev sürem içinde Edinciklilerin büyük desteğini görmesem, başarılı olamazdım. Onlara da yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
5 yıl önceki seçim bildirgesinde yer alan sözlerinden % 99`unu gerçekleştirdiğini, sadece sahil bandı projesini yaşama geçiremediğini belirten Yağcı, şunları söyledi:
"Edincik`in misyonunu değiştirmek, vizyonunu açmak için elimden geleni yaptım. Edincik`e çevreyle barışık sanayiyi getirdim. Beldemizde, tavukhanelerden kaynaklanan ve neredeyse Edincik`in kaderi durumuna gelen koku sorununu çözmek için biyogaz tesisi kurulmasını sağladım. Türkiye`nin tarihinde ilk kez bir belde, yani Edincik, Tarihi Kentler Birliği`ne üye oldu. Hâlen, Edincik`te yer alan 13 tarihi evin sahibine, restorasyon yapmaları için 100`er bin lira para verildi. Gelecekte Edincik`in bu evler sayesinde ülkemizin önemli bir turizm yöresi olacağına inanıyorum. 400 dönümlük alanımızı, teknik okullar vadisi yapılması için Millî Eğitim`e verdik. Adından bile söz edilemeyecek duruma düşen Edincikspor`umuzu yeniden ayağa kaldırarak, bugünkü başarılı günlerine getirdik."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı