Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edincik ve Sındırgı´da uyuşturucu operasyonu

Edincik ve  Sındırgı´da uyuşturucu operasyonu

Bandırma ilçesi Edincik Mahallesi´nde H.E. isimli şahsın ikametinde Adli makamlarca alınan arama kararına istinaden 20 Eylül Çarşamba günü saat 07:00´da polis ekipleri ve Uyuşturucu Arama Köpeği ile birlikte yapılan

Bandırma ilçesi Edincik Mahallesi´nde H.E. isimli şahsın ikametinde Adli makamlarca alınan arama kararına istinaden 20 Eylül Çarşamba günü saat 07:00´da polis ekipleri ve Uyuşturucu Arama Köpeği ile birlikte yapılan aramada ev içerisinde farklı odalarda gazete içerisinde sarılmış paketler halinde toplamda 270 gr esrar maddesi ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınırken, şüpheli H.E. gözaltına alınarak soruşturma işlemlerine başlandı.
Sındırgı´da uyuşturucu operasyonu
Sındırgı İlçesi Mandıra Mahallesi´nde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu işleyen bir şahsa yönelik jandarma ekiplerince, teknik araçlar desteğiyle iki adreste eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonlarda satışa hazır vaziyette kilitli poşetler içerisinde 1.580 gr. kubar esrar maddesi, 10 gr kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 35 adet av tüfeği fişeği ve uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan 1 adet otomobil ele geçirildi.
Şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı