Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

EDFOD Nazmi Kılıçer´i konuk etti

EDFOD Nazmi Kılıçer´i konuk etti

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD), fotoğraf makinesi tamiri konusunda dünyada ve Türkiye´de en çok tanınan ve bilinen kişilerden birisi Nazmi Kılıçer´i konuk ediyor.

Düzenlediği etkinliklerde fotoğraf camiasında öne çıkmış kişileri ağırlayan EDFOD, 24 Kasım 2016 tarihinde bu kez Fotoğraf Camiasının çok yakından tanıdığı, fotoğraf makinelerinin ordinaryüs profösörü olarak kabul edilen, TRT tarafından hakkında belgesel film yapılan namı dünyaya yayılmış büyük usta Nazmi Kılıçer´i konuk etti.
EDFOD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Şimşek, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada "Ünü dünyaya yayılmış bir kişiyi derneğimizde konuk etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok genç olan EDFOD yaptığı etkinlikler ile hep ileriye gitmeyi hedef edindi. Bundan sonra da fotoğraf dünyasında öne çıkmış isimleri derneğimizde konuk etmeye devam edeceğiz. Görüştüğümüz isimler var, halkımıza sürprizlerimiz olacak. Etkinliklerimiz ücretsiz olup tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz" dedi.
"Geçmişten Günümüze Fotoğraf" konulu söyleşi sonunda Kılıçer´e günün anısına EDFOD Yönetim Kurulu Başkanı tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli