Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Düzlerspor oyuncu yetiştirecek

Düzlerspor oyuncu yetiştirecek

Birkaç yıl kapalı kaldıktan sonra yeniden, Şâdi Bayraktar'ın başkanlığında kurulan Düzlerspor Kulübü, genç oyunculara kucak açacak.

Birkaç yıl kapalı kaldıktan sonra yeniden, Şâdi Bayraktar’ın başkanlığında kurulan Düzlerspor Kulübü, genç oyunculara kucak açacak. Bölgede kurulan her spor kulübünü mutlulukla karşıladıklarını vurgulayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, “Bu kulüplerin ilk hedefinin, oyuncu yetiştirmek olduğuna inanıyorum. Düzlerspor’un da, Erdekspor’a yetenekli oyuncular yetiştireceğinden kuşku duymuyorum. Zaten ülkemizdeki birçok kulüp, alt yapı niteliği taşıyan böyle kulüplerden yararlanıyor. Düzlerspor’a başarılar diliyorum” dedi.
Düzlerspor Kulübü Başkanı Şâdi Bayraktar da, “Erdek ve yöresinin sporuna katkıda bulunmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
İçinde bulunduğumuz 2014-2015 futbol sezonunda, Marmara Grubu 2. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele verecek olan Düzlerspor’un sportif direktörlüğünü Bandırmaspor ve Balıkesirspor’un eski futbolcularından Cavit Aydın, antrenörlüğünü ise Erdekspor’un eski futbolcusu Ali Karşı yapacak.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false