Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Düzlerspor, Haydar Akyüz´e Emanet

Düzlerspor, Haydar Akyüz´e Emanet

sözleşmeye imza atan Haydar Akyüz, hedeflerinin süper amatöre çıkmak olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Marmara 1. Amatör Grubu´na yükselen Erdek Düzlerspor, Ali Karşı´dan(Hudri) boşalan teknik direktörlük koltuğuna Haydar Akyüz´ü getirdi.
18 Eylül Stadı´nda sözleşmeye imza atan Haydar Akyüz, hedeflerinin Süper Amatör Lig´e çıkmak olduğunu belirtti.
Akyüz, "Başkanımızla görüştük, konuştuk ve anlaştık. Allah utandırmasın. Sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Süper Amatör´e çıkmak en büyük amacımız ve elimizdeki kadromuza yapacağımız bir iki takviyeyle bunu başarmamız mümkün." dedi.
1975-76 ve 1981-89 yılları arasında Erdekspor´un formasını da terleten, 1953 doğumlu Akyüz, geçtiğimiz sezon Ocaklarspor´da görev yapmış ve takımı, sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı.
Erdek 18 Eylül Stadı´nda yapılan basın toplantısıyla Haydar Akyüz´le anlaştıklarını açıklayan Erdek Düzlerspor Kulübü Başkanı Şadi Bayraktar ise, "Geçtiğimiz yıl yakaladığımız başarılı grafiğimizi bu yıl da sürdürmek istiyoruz. Haydar hocamıza güvenimiz sonsuz. Hocamızla beraber bu takımı Süper Amatör Lig´e taşıyarak ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize eminim" diye konuştu.
Transferler hakkında da bilgi veren başkan Bayraktar, şunları söyledi:
"Geçen yılki takımımızın başarılı futbolcularından Sonat ve Hüseyin takımdan ayrıldı. Sonat Kalkan, Erdekspor´a transfer oldu. Hüseyin Sütaş da, Tayfunspor´la anlaştı. Bunun dışında Hüseyin Turgutlu ve Ahmet Gedik askere gideceklerinden takımımızda yer alamayacaklar. Kalecimiz Müslüm Okumuş da bu yıl aramızda olamayacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Madida Ercan ile görüşüyoruz. Anlaşabilirsek takımımıza güç katacaktır. Gelecek hafta sezonu açacağız. Sezon açılışımıza kadar tüm transferleri bitirmiş oluruz."
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli