Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Dursunbeyli Kadınlar Başkan Bahçavan´a Güveniyor

Dursunbeyli Kadınlar Başkan Bahçavan´a Güveniyor

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ın organize ettiği Gelişim ve Değişim İçin ?Söz Sırası Kadınlarda´ toplantısı düzenlendi.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ın organize ettiği Gelişim ve Değişim İçin ?Söz Sırası Kadınlarda´ toplantısı düzenlendi.
Yüzlerce kadının katıldığı toplantıda Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´a kadınlar birçok konuda teşekkür ederken, ilçenin değişiminde başkana güven duyduklarını ilettiler.
Daha önce ?Gençler ile Baş başa´ toplantısını gerçekleştiren Başkan Bahçavan bu kez kadınlar ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantı öncesi kadınlara yemek ikramı yapılırken, toplantıda çocuklar için ise oyun odası hazırlanırken burada görevli olan personel çocuklar ile yakından ilgilendi. Kültür Merkezine gelen Başkan Bahçavan ilk olarak oyun odasını ziyaret ederek buradaki çocuklara oyuncaklar hediye etti./resimler/2015-8/19/2041463103798.jpg


Yemeğin ardından toplantıda hazır bulunan kadınlar özel hazırlanan anket formlarını doldurdular. Toplantının başında açılışı yapan Bayan sunucu toplantının amacı hakkında katılımcılara bilgi verirken daha sonra sözü Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan aldı.
Dursunbey´de hayata geçirilecek olan yeni bir projenin de müjdesini veren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, kadınlar ve gençler için ?Dursunbey İstihdam, Sanat ve Eğitim Merkezi´ adı altında yeni bir merkez kuracaklarını belirtti. Bu merkezde el sanatları kursları, Ebru kursları, Halı Kilim dokuma kursları, iğne oyası kursları gibi birçok geniş alanda hizmet vereceklerini söyleyen Başkan Bahçavan, bu kursta özellikle bayanların büyük gelir elde edecekleri Mozaik işlemeciliği kursları düzenleyeceklerini söyledi.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı