Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Dursunbey´e bir şehit ateşi daha düştü

Dursunbey´e bir şehit ateşi daha düştü

Van-Çaldıran İlçesinde PKK´lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Aydın Eryılmaz´ın (24) acı haberi memleketi Dursunbey´de büyük üzüntü yarattı.

Van-Çaldıran İlçesinde PKK´lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Aydın Eryılmaz´ın (24) acı haberi memleketi Dursunbey´de büyük üzüntü yarattı.

Çaldıran Tendürek Dağında şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Aydın Eryılmaz´ın şehadet haberi, memleketi Dursunbey Şabanlar Mahallesi´ne ulaştı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Dursunbey Garnizon Komutanı Üsteğmen Başar Akın, sağlık personeli eşliğinde üzücü haberi Eryılmaz´ın çiftçilik yapan babası Bayram Eryılmaz´a iletti. Anne Hatice Eryılmaz´ın ise acı haberi mevsimlik işçi olarak fındık toplamaya gittiği Adapazarı´nda aldığı öğrenildi.

Sağlık görevlileri, sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına müdahale ederken, şehidin evi ve Şabanlar Mahallesi Türk bayraklarıyla donatıldı.
Eryılmaz´ın cenazesinin Pazar günü (bugün) Dursunbey İlçesine getirileceği ve Şabanlar Mahallesi´nde bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli