Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Dursunbeyde zincirleme trafik kazası

Dursunbeyde zincirleme trafik kazası

Dursunbey Suçıktı yakınlarında meydana gelen feci kazada şans eseri ölen olmadı.

Dursunbey Suçıktı yakınlarında meydana gelen feci kazada şans eseri ölen olmadı.
Dursunbey ilçesinde Salı günü saat 19.00`da meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. 
Edinilen bilgiye göre Kütahya istikametinden Balıkesir yönüne gitmekte olan 22 AR 395 plakalı araç sürücüsü Osman Cingöz,  Suçıktı üzerinde bulunan yeni yolun bitişinde aşırı hız nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybetti. 
Aracın hakimiyetini kaybeden Osman Cingöz karşı yönden gelen Hasan Hüseyin Yaren yönetimindeki 10 VL 852 plakalı traktöre yandan çaptı. Bu traktörün ardından arkadan gelen Ahmet Tilki yönetimindeki 10 VC 201 plakalı traktöre çarparak durabilen araç`ta bulunan dört kişinin burnunun dahi kanamaması herkesi sevindirdi.
Kazanın ardından hemen Polis çağıran kazazedeler araçta bulunan bir küçük çocuğu başka bir araca aldı. Çarpmanın etkisi ile 10 VL 852 plakalı traktörün sol lastiği Suçıktı`ya doğru fırlarken Ahmet Cingöz`ün kullandığı aracın Suçıktı`ya doğru uçmasını da bu traktör engellemiş oldu. Kazayı görenler büyük şaşkınlık geçirirken Polis ekipleri kaza ile ilgili kazazedelerden bilgi alarak rapor tuttu. Her ihtimale karşı olay yerine Ambulans çağrılırken kazada bir kişinin dahi burnunun kanamaması sevindirdi.
Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç hemen yolun ortasında bulunan araçları yoldan çektirerek trafiğe kapanan yolu açtırdı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken vatandaşlar bu virajda sık sık meydana gelen kazalar için yetkililerin buraya uyarıcı levhalar koymalarını istediler. Öte yandan virajı alamayan aracın içinde bulunan şahısların Savaştepe ilçesinde öğretmenlik yaptıkları öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli