Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Dursunbeyde Uluslararası Güreş Turnuvası Başlıyor

Dursunbeyde Uluslararası Güreş Turnuvası Başlıyor

Dursunbey ilçesi Dursunbey Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliği ile ikinci kez uluslararası bir müsabakaya ev sahipliği yapacak. 12 Ülkeden güreşçinin katılacağı turnuva öncesi sporcular ilçeye gelmeye başladı.

Dursunbey Belediyesi tarafından organize edilen ve Türkiye Güreş Federasyonunun destekleri ile Dursunbey`e alınan uluslararası güreş turnuvası ilçe`de 2. kez yapılacak. Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve müthiş müsabakalara ev sahipliği yapan Dursunbey bu yılda 12 ülkenin sporcularını ağırlayacak. Güreş turnuvasına Bulgaristan, Bosna Hersek, Ukrayna, Makedonya, Belçika, Moldovya, K.K.T.C, Gürcistan, Yunanistan,Rusya, Özbekistan ve Türkiye`den sporcular katılacak. 13 (Perşembe) 14 (Cuma) Eylül tarihlerinde Dursunbey Kapalı spor salonunda yapılacak turnuva, birçok turistinde Dursunbey`e gelmesini sağlayacak. Perşembe Günü saat 09.00`da başlayacak müsabakalar gün boyu devam edecek. Aynı gün 14.00`da ise Tüm ülkelerin katılımı ile seremoni yapılacak. Cuma günü 10.00 ile 12.30 arasında final müsabakaları  yapılırken 14.30`da ise ödül töreni ve turnuvanın kapanış töreni yapılacak.
Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz konu ile ilgili olarak `Uluslar arası bir spor müsabakasını ikinci kez Dursunbey`e getirmiş bulunuyoruz. Bu tür organizasyonları birçok il bile gerçekleştiremiyor. Biz Dursunbey Belediyesi olarak Ata sporumuz güreşe büyük önem veriyoruz. Önümüzdeki gün birçok ülkeden gelen sporcuları en iyi şekilde ağırlayıp müsabakaların sorunsuz olarak geçmesini sağlayacağız. Dursunbey için bu tür etkinlikleri ilerleyen zamanlarda katlanarak yapacağız. Dursunbey yaptığı Kültürel ve Sportif aktiviteler ile artık kabuğunu kırmış çok farklı bir ilçe` dedi.
Dursunbey`de yapılacak bu etkinlik vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken Dursunbey Belediyespor takımının müsabakalarda tam kadro katılacağı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı