Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Dursunbey Yayla Şenlikleri Renkli Geçti

Dursunbey Yayla Şenlikleri Renkli Geçti

Dursunbeyde 4. Kez yapılan Yayla şenlikleri Dursunbeylilere keyif dolu alar yaşattı. Bu yılki şenliklere çok sayıda vatandaş katıldı.

Dursunbey`de 4. Kez yapılan Yayla şenlikleri Dursunbeylilere keyif dolu alar yaşattı. Bu yılki şenliklere çok sayıda vatandaş katıldı.
Yayla`da yapılan şenliklere, Dursunbey Dursunbey Belediye Başkanı M.Ruhi Yılmaz, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Dursunbey Orman İşletme Müdürü, Alaçam Orman İşletme müdürü İlhan Keşeş, Çeşitli daire amirleri, yetkililer ve birçok davetli katıldı. Çeşitli etkinliklerle başlayan şenliklere katılımda oldukça yoğun oldu. Sabah 11.00`da Doğa yürüyüşü ve Foto Safari ile başlayan şenlikler Çeşitli yarışma ve eğlenceli etkinlikler ile devam etti. Oldukça keyifli zaman geçiren vatandaşlar TRT İzmir Radyosu Türk Halk Müziği ses Sanatçısı Sedat Yavaş`ın seslendirdiği parçalarla oynadılar.
Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, Dufad Dernek Başkanı Halil Erkek şenliklerle ilgili birer konuşma yaparak katılımcı vatandaşlara teşekkürlerini sundular. Ayrıca Çeşitli il ve ilçelerden gelen folklor ekipleri oyunlarını sergileyerek şenliklere renk kattılar. 11 ülkeden gelen Folklor gönüllüsü turistler ise sergiledikleri oyunlar ile büyük alkış aldılar.
Şenlikler Yayla bölgesinde çeşitli etkinlikler gecenin geç saatlerine kadar sürecek ve yarın saz mevkiinde yapılacak konserle son bulacak.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false