Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Dursunbey Çevre yolu yapımı hızla sürüyor

Dursunbey Çevre yolu yapımı hızla sürüyor

Dursunbey ilçesinden geçen Balıkesir-Kütahya karayolunda duble yol çalışmaları çevre yolu istikametinde aralıksız devam ediyor.

Dursunbey ilçesinden geçen Balıkesir-Kütahya karayolunda duble yol çalışmaları çevre yolu istikametinde aralıksız devam ediyor.
Balıkesir-Dursunbey arasında devam eden Duble yol çalışmaları kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Akbaşlar Mahallesi ile Dursunbey Suçıktı üzerinde bulunan kavşağa kadar olan bölümün ihalesini alan İrem İnşaat firması yetkilileri, çalışmaları Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ın özel girişimleri sonucunda çevre yoluna yoğunlaştırdı.
Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ı ziyaret eden firma yetkilileri Sedirkent Bölgesi ile Suçıktı üzerindeki kavşağa kadar olan yol ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Bu yolda yapılacak olan menfez, elektrik hatları, su hatları, kavşaklar ve üst geçit ile ilgili görüş alışverişinde bulunan firma yetkilileri, Belediye Başkanı Bahçavan´ın istekleri doğrultusunda planlama yaptılar.
Burada süren kazı çalışmalarında büyük ölçüde çalışmaların tamamlandığını belirten yetkililer, yolu yılbaşına kadar duble olarak açmayı planladıklarını belirttiler.
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´da konu ile ilgili yaptığı açıklamada ?Şu anda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah kısa zamanda da yolumuz dubleye çevrilecek. Bu arada bizde 9100 metrelik çevre yolu aydınlatması için çalışmaları takip ediyoruz. İnşallah bu yol tamamlandığında ilçemiz giriş ve çıkışları ilçemize yakışır bir hale gelecek.? dedi.
Çalışmalar kapsamında Suçıktı bölgesine ulaşımı sağlayacak olan yeni yolda bu süreçte tamamlanarak trafiğe açılacak. Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli