Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Dursunbey Belediyesi gönülleri ısıtıyor

Dursunbey Belediyesi gönülleri ısıtıyor

Dursunbey Belediyesi, yaşlıların en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.

Dursunbey Belediyesi, yaşlıların en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Belediyeye bağlı ekipler sobasını yakamayan yaşlıların sobalarını yakarak hem evleri hem de gönülleri ısıtıyor.
Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren, evde bakım, temizlik ve tadilat hizmetleri ekipleri, yaşlıların ihtiyaç duydukları konularda, her an yanlarında bulunarak gündelik yaşamlarını daha kolay bir hale getirmeye devam ediyor.
Sabah saatlerinde gündelik olarak belirlenen evlere ziyaretlerini gerçekleştiren ekipler, yaşlıların odun, kömür gibi yakacak malzemelerini taşıyor ve sobalarını yakıyorlar.
Konu hakkında açıklamam yapan Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan, ?Belediye olarak başkanımızın talimatı ile her zaman olduğu gibi yaşlılarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yaşlılarımızın sobalarını yakma hizmetimiz devam ediyor. Bu yıl 48 yaşlımızı tespit ederek bu hizmetten faydalandırıyoruz. Ekiplerimiz sabah ve akşam saatlerinde evleri ziyaret ederek sobaları yakıyorlar.? dedi.
Hizmetten yararlanan yaşlı vatandaşlarda duydukları memnuniyeti dile getirerek Dursunbey Belediyesi´ne teşekkür ediyor.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false