Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Dursunbey Belediye Başkanı esnafın sorunlarını dinledi

Dursunbey Belediye Başkanı esnafın sorunlarını dinledi

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ın belirli aralıklarla gerçekleştirdiği halk toplantılarının bir yenisi Esnaf toplantısı ile sürdü.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ın belirli aralıklarla gerçekleştirdiği halk toplantılarının bir yenisi Esnaf toplantısı ile sürdü. İlçedeki esnafların tamamına yakınının katıldığı toplantıda esnaflar görüş ve önerilerini Başkan Bahçavan´la paylaştı.
Daha önce ?Dursunbey Gençleriyle Baş Başa?, ?Söz Sırası Kadınlarda?, ?Dursunbey Geleceğini Planlıyor? toplantılarını gerçekleştiren Dursunbey Belediyesi bu kez ise ?Mutlu Yarınlar İçin Söz Sırası Esnaflarda? toplantısını gerçekleştirdi.
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantı öncesi katılımcıları kapıda karşılayan Başkan Bahçavan, katılımcılar ile yakından ilgilendi. İlk olarak yemek davetinin gerçekleştiği programda yemeğin ardından Toplantı düzeninde hazırlanan üst salona geçen esnaflar 600 kişilik salonu hınca hınç doldurdu. Sunucu tarafından katılımcılara toplantının konsepti hakkında bilgi verildikten sonra ilk bölümde başkan Bahçavan, İlçede yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında esnafları bilgilendirdi.
Belediye olarak ilçeye yeni bir mezbahane ve soğuk hava deposu yapacakları müjdesi veren Başkan Bahçavan, birkaç yıldır süren bu sorunun bu sayede sona ereceğini de söyledi. İlçeye kurulacak olan Organize sanayi bölgesi hakkında ki son gelişmeleri de esnaflarla paylaşan Başkan Bahçavan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne mera vasıflı bu alan için ot bedeli yatırılacağını dile getirdi.
Yakın zamanda OSB yönetim kurulunun da oluşturulacağı bilgisini veren başkan 2017 veya 2018 arasında OSB´de fabrika bacalarının tütmeye başlayacağını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından söz sırasını esnaflara veren Bahçavan, esnaflardan gelen olumlu olumsuz birçok konuyu not ederek gündemine aldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli