Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Dursun Mirza: “Teşekkürler Bandırma’m”

Dursun Mirza:  “Teşekkürler Bandırma’m”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın başkanlığında yapılan nisan ayı birinci bileşim toplantısında meclis 1. Başkan vekilliğine seçilen

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın başkanlığında yapılan nisan ayı birinci bileşim toplantısında meclis 1. Başkan vekilliğine seçilen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, şu açıklamayı yaptı:

“İlk görevimi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Alınan kararlar, kentimizin geleceği için önemli adımları temsil ediyor. Bu kararların kentimiz ve vatandaşlarımız için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Beni Bandırma Belediye Başkanlığı görevine seçen ve bu süreçte her zaman yanımda olan Bandırma’nın güzel insanlarına çok teşekkür ediyorum. Meclis üyesi olan yol arkadaşlarımla birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde çok önemli görevlerde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her zaman yanımızda olan siz değerli Bandırma halkına çok teşekkür ediyorum. Bu başarı Bandırma’nın, bu gurur hepimizin. Teşekkürler Bandırma’m. Sorumluluğumuzun büyük olduğunu biliyorum. Birlikte daha güçlü ve daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz.”



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı