Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Dursun Mirza, öğrenci konuk evinde

Dursun Mirza, öğrenci konuk evinde

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yeni eğitim-öğretim sezonunun öncesinde Öğrenci Konuk Evinde incelemelerde bulundu.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yeni eğitim-öğretim sezonunun öncesinde Öğrenci Konuk Evinde incelemelerde bulundu. Mirza, yeni eğitim sezonda da öğrencilerimize en şekilde hizmet vermeyi sürdüreceklerini söyledi.
Bandırma Belediyesi tarafından, ilçede eğitim gören öğrencilerimizin konaklamasında katkı sağlamak amacıyla hizmete alınan Öğrenci Konuk Evinde 2014-2015 eğitim-öğretim sezonu için gerekli tüm hazırlıklar tamamlandı.
Mirza, “Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Öğrenci Konuk Evimizde yeni eğitim sezonu öncesi hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Şu anda konuk evimiz 30 öğrencimize ev sahipliği yapacak kapasitede. İkişerli odalarımızın yanında konuk evimizin bünyesinde dinlenme ve yemek salonu, öğrencilerimizin ders çalışmaları için etüt çalışma solunu gibi imkanları öğrencilerin kullanımına sunuyoruz. İlerleyen dönemde öğrencilerimize sunduğumuz imkanları daha da arttırmak istiyoruz” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu