Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Dursun Mirza, engellilerle iftarda bir araya geldi

Dursun Mirza, engellilerle iftarda bir araya geldi

Bandırma Belediyesi tarafından ilçedeki engellilere iftar yemeği verildi.

Bandırma Belediyesi tarafından ilçedeki engellilere iftar yemeği verildi.
Bandırma Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir otelde verilen iftar yemeğine, CHP Balıkesir Milletveli Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, bazı meclis üyeleri ile sivil toplum örgütleri başkan ve üyeleri katıldı.
İftar öncesi bir konuşma yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, engelliler ile ilgili geleneksel hale getirilen yemeğin 4.sünü gerçekleştirdiklerini belirterek, Engelli olmak kimsenin hakkı değil,  Bu engellere rağmen mutlu olmak bizim elimizde. Yüreklerdeki engelleri kaldırabilirsek mutlu ve bahtiyar yaşayabiliriz. Bandırma'da Türkiye'de dünyada mutlu, mesut insanlar yaratacağız'' ifadelerini kullandı.
Mirza, Ordu Caddesi üzerinde bulunan belediye ye ait bir binada Engelli Rehabilitasyon Merkezi'ni hayata geçireceklerinin müjdesini verip, Engelsiz Bandırma mücadelesine devam” diye konuştu.
Milletvekili Havutça'da, 5,5 yıldır Bandırma'yı Sosyal Demokrat anlayışla CHP yönetiyor. Herkesi dil, din, ırkı fark etmeden kucakladık. Dünyanın en güzel coğrafyasında yaşıyoruz. Birlikte yaşama kültürünü gerçekleştirmek istiyoruz. Bandırma'yı özgürlüğün sanatın şehri haline getiren Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı kutluyorum'' dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli