Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Durak`tan yeni Tarım Müdürüne ziyaret

Durak`tan yeni Tarım Müdürüne ziyaret

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne atanan Dilek Işıktaş, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Durak ve yönetimi tarafından ziyaret edildi.

Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne atanan Dilek Işıktaş, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Durak ve yönetimi tarafından ziyaret edildi. 

Manyas ilçesinde görev yaparken Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne atanan Dilek Işıktaş`a hayırlı olsun dileğini ileten S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Durak, zeytin ve zeytin sineği hakkında ilçemizin Gıda Tarım ve Hayvancılık yeni Müdürü Işıktaş’a bilgi verdi.
Durak’ın bilgilendirmesinden sonra görüşlerini açıklayan Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş, zeytin sineği ile mücadelede Marmarabirlik’e bağlı S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yöneticileri ile birlikte hareket edebileceklerini söyledi.
Göreve başladığı ilk günden bu yana zeytin üreticilerinden gelen talepleri dinlediğini ve gelen talepler doğrultusunda zeytin sineği ile mücadelede ve ilaçlamada kooperatif ile birlikte daha başarılı olunabileceğini düşündüğünü kaydeden Işıktaş, kendisine yapılan bu nazik ziyaretten dolayı Durak ve ekibine teşekkür etti.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli