Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DSP'nin 1. sıra adayı seçim barajını yıkacaklarını açıkladı

DSP

Demokratik sol Parti (DSP) Parti Meclisi Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Balıkesir 1. Sıra Milletvekili Adayı Önder İrice, Doğruları söyleyen tek parti olarak yolumuz Atatürk'ün yoludur.

Demokratik sol Parti (DSP) Parti Meclisi Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Balıkesir 1. Sıra Milletvekili Adayı Önder İrice, Doğruları söyleyen tek parti olarak yolumuz Atatürk'ün yoludur. DSP olarak seçim barajlarını yıkacağız” dedi.
DSP Parti Meclisi Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Balıkesir 1. Sıra Milletvekili Adayı Önder İrice, DSP Edremit İlçe Merkezinde yaptığı açıklamada, Demokrasi ayıbı olan % 10'luk seçim barajından asla çekinmediklerini belirterek, Siyasi engeller aşılmak içindir ve 7 Haziran Genel Seçiminde DSP olarak bu seçim barajlarını yıkacağız” diye konuştu.
Ülkemizdeki gençler ve kadınlarımız ile omuz omuza tek yürek, tek yumruk olarak tüm engelleri aşacaklarını, CHP'nin Atatürk ilkelerinden koptuğunu ve bu nedenle DSP Afyon Milletvekili adayı Şerafettin Erdinç Özdil'e yapılan saldırıyı kınadığını açıklayan CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Önder İrice, Saldırıyı esefle kınıyorum. Türkiye'de doğruları söyleyen tek parti DSP olarak yolumuz Atatürk'ün yoludur. Mutlu insanlar ile Güçlü Türkiye'nin partisi DSP'dir” dedi.
DSP Genel Merkezi Örgüt Kurulu Başkanlığınca DSP Balıkesir eski İl Başkanı Mustafa Orhan Keşkekoğlu'nun DSP ilkelerine ve parti disiplinine uymayan davranışları nedeni ile 12 Mayıs 2015 tarihinde görevden alındığı bilgisi veren İrice, Keşkekoğlu'nun istifa etmediğini, görevden alındığı bilgisi verdi.
Balıkesir'de olduğu gibi Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Havran ve Gömeç ilçeleri ile tüm köy ve mahallelerinde halkla buluştuklarını DSP olarak çok sıcak bir ilgi ve karşılama gördüklerini vurgulayan İrice, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker'in Balıkesir ve ilçelerini ziyaret edeceği bilgisini verdi.
DSP Balıkesir Milletvekili Adayı Önder İrice'nin DSP Edremit İlçe Merkezinde yaptığı toplantıya Edremit DSP İlçe Başkanı Mehmet Görk ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Kadıoğlu, DSP Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Akbaba ile DSP Afyon Milletvekili adayı Mahmut Bayram katıldı.
Haber : Enver Dolgun



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli