Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DSP adayları körfeze çıkarma yaptı

DSP adayları körfeze çıkarma yaptı

Demokratik Sol Parti (DSP) Balıkesir Milletvekili Adayları Edremit Körfez ilçelerini ziyaret edip halkla buluştu.

Demokratik Sol Parti (DSP) Balıkesir Milletvekili Adayları Edremit Körfez ilçelerini ziyaret edip halkla buluştu.
Milletvekili adaylarınin ziyaret ettiklere bölgelerde DSP'nin seçimde % 10`luk seçim barajını aşacaklarını öne sürmeleri dikkat çekti.
DSP Balıkesir Milletvekili Adayları Edremit Körfezi ilçelerinden Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ile Gömeç DSP İlçe Teşkilatları ile ilçe halkı ve esnafı ziyaret ettiler.
Balıkesir ve ilçeleri ile köylerini ziyaret edip halkla buluştuklarını ve halkın sorunlarını sadece DSP'nin çözeceğini açıklayan DSP Parti Meclis üyesi ve Sosyal Politikalar Başkan yardımcısı Balıkesir 1. Sıra Milletvekili Adayı Önder İrice, % 10`luk seçim barajını aşacaklarını ve iktidara hazır olduklarını ileri sürdü.
İrice, Demokrasi ayıbı % 10'luk seçim barajından çekinmiyoruz. Engeller aşınmak içindir ve 7 Haziran Genel Seçiminde bu seçim barajlarını yıkacağız. Gençler ve kadınlarımız ile omuz omuza tek yürek, tek yumruk olarak tüm engelleri aşacağız.” dedi
DSP Balıkesir Milletvekili adayı Önder İrice ile birlikte DSP Balıkesir Milletvekili adayları Emre Ergamalıoğlu, Şule Temel, Ali Akbaba, Hasan Atmaca ve Okan Ünalır ziyaretlere katılarak halkla buluştu.
Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ile Gömeç ilçeleri ziyaretlerine DSP Afyon Milletvekili adayı Mahmut Bayram ile DSP Antalya Milletvekili adayı Metin Özyurt'ta katılıp partili arkadaşlarına destek verdi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli