Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

DSP Genel Başkan Adayı Konuralp, Edremitte

DSP Genel Başkan Adayı Konuralp, Edremitte

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan adayı Emrah Konuralp, Edremit DSP İlçe teşkilatını ziyaret etti. Konuralp, DSP dinamik bir toplumdur. Biz ‘Çoban Ateşi' yakacağız sonra tüm DSP'liler bu ateş etrafında toplanacak” dedi

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan adayı Emrah Konuralp, Edremit DSP İlçe teşkilatını ziyaret etti. Konuralp, DSP dinamik bir toplumdur. Biz ‘Çoban Ateşi' yakacağız sonra tüm DSP'liler bu ateş etrafında toplanacak” dedi
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan adayı ve eski Parti Meclisi Üyesi Emrah Konuralp, sayman Süheyla Akdere ile birlikte DSP`nin 30 Haziran`da yapılacak olağan genel kurul öncesi Edremit DSP İlçe teşkilatını ziyaret etti ve DSP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
AK Parti karşısında tek partinin iktidar olma şansı olan DSP'de toplanılmasını öneren ve 30 Haziran`da yapılacak DSP Genel Başkanlığı`na adaylığına destek verilmesini isteyen Emrah Konuralp, Edremit, Burhaniye ve Gömeç ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra Zeytinli, Güre ve Akçay Belde başkan ve üyelerinden tam destek aldı.
‘29 MAYIS ÖNCESİ VE SONRASI HALK HAREKETİ'
Türkiye`nin yeni bir anlayışa ve heyecana ihtiyacı olduğunu savunarak, bu amaçla 30 Haziran`da yapılacak DSP Genel Başkanlığı`na aday olduğunu ve partililerle tanışmak için ziyaretler yaptığını ifade eden Genel Başkan adayı Emrah Konuralp, DSP dinamik bir toplumdur. Biz ‘Çoban Ateşi' yakacağız sonra tüm DSP'liler bu ateş etrafında toplanacak” dedi
Bütün Türkiye'yi dolaşıyorum. DSP'ye büyük ilgi ve heyecan duyulduğunu gördüm. Biz 29 Mayıs Gezi Olaylarını ‘29 Mayıs Öncesi ve Sonrası' olarak değerlendiriyoruz. Türkiye'de 90 yıldır ilk kez bir ‘Halk hareketi' ortaya çıktı.
Başbakan Erdoğan'ın karizması çizildi. Halk hareketinin önünde hiçbir baraj olmaz. Her insanın önemsendiği bir DSP yaratacağız” diyen Emrah Konuralp,   DSP üyesi ne kadar yetkili ise o kadar da sorumluluğu olacaktır. Her üyenin önemsediği bir DSP yapıp, tam demokratik bir parti olacağız. ‘Demokrasi, merkezden esen rüzgâr' demektir. DSP'yi gençleştirirsek, araya gençler girecek ve artık Demokratik Solcuların ayağa kalkması gerekiyor” dedi.
ATATÜRK VE ECEVİT MİLLİ KAHRAMANLARDIR”
Siyasetçi olarak değil, Siyaset Bilimcisi olarak söylüyorum. Atatürk ve Ecevit milli kahramanlardır. DSP Genel Başkanı olursam ‘Emeğin Başkenti Zonguldak'tan' 5 kişiyle de olsa, 5 Bin kişiyle de olsa Ankara'ya 270 kilometre ilçe ilçe, köy, köy yürüyeceğim” diyen Emrah Konuralp, Zonguldak-Ankara Yürüyüşüne Partimizin kurucusu Sayın Rahşan Ecevit ve DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer ile birlikte yürüyeceğiz. Sayın Rahşan Ecevit'i mutlaka partimiz DSP'ye kazandıracağız. Bu parti onun çocuğu idi. Bizlerde onun çocuğuyuz. Rahmetli Ecevit'in çizgisinden uzaklaşan DSP, bu gün 60 bin oya düştü. DSP şimdi Ecevit çizgisine geliyor. Basın bizi vermiyormuş. Parti olarak çalışkan olursanız basın size ilgi gösterir. Ankara dönüşü tüm basın bildirimizi yayınlayacak ve basın çalışana, üretene ve proje ortaya koyana ilgi gösterir” dedi.
KİMLER KATILACAK”
DSP`nin 30 Haziran`da yapılacak DSP Olağan Genel Kurulunda genel başkanlığa adaylığını açıklayan Emrah Konuralp, Edremit, Burhaniye ve Gömeç ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra Zeytinli, Güre ve Akçay Belde başkan ve üyeleri ile bir araya geldi.
Yalan söyleyecek bir genel başkan olmayacağım. Eski yeni tüm DSP'liler ile diğer partilerden katılacak olanları aramıza alacağız. Asla CHP'yi karşımıza almayacağız ve DSP'ye katılmak isteyen herkes gelsin, katılsın” diye davet çıkaran DSP Genel Başkan adayı Emrah Konuralp, Biz, 30 Haziran`da DSP'ye yeni bir sünger çekip, yeni, genç bir kadro ile yola çıkıyoruz. DSP bayrağını daha ileri taşımak ve DSP'nin hedefi iktidar olmak için mücadele veriyoruz” dedi.
Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Havran ve Gömeç ilçe başkanlıkları ile Zeytinli, Güre ve Akçay Belde başkanlıklarına kendi yazdığı ‘Ecevit ve Milliyetçilik' adlı kitabını imzaladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı