Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Dr. Ömer Erdugan kızı Ridadeyi evlendirdi

Dr. Ömer Erdugan kızı Ridadeyi evlendirdi

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının kurucu başkanı Doktor Ömer Erdugan, kızı Ridade Erduganı muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının kurucu başkanı Doktor Ömer Erdugan, kızı Ridade Erdugan`ı muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi.
Erdek Çuğra Bölgesinde faaliyet gösteren Agrigento Otel`de düzenlenen düğün töreninde, Ridade Erdugan ile Orhun Kanpulat yaşamlarını birleştirdi.
Eski Bankacılardan Sigortacı Orhan ve Füsun Kanpulat çiftinin ilaç mümessilliği işi yapan oğlu Orhun ile AK Parti Erdek İlçe eski Kurucu Başkanı halen yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Dr. Ömer Erdugan ile Gülsün Erdugan`ın, işletme bölümü mezunu kızı Ridade Erdugan, Erdek Agrigento Otel`de düzenlenen muhteşem düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdi.
Genç çiftlerin düğün töreninde yaşamını birleştiren Nikah, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından kıyıldı.
Erdek ve Bandırma olmak üzere, Manyas ve Gönen`e kadar uzanan seçkin davetli topluluğu gecenin ilerleyen saatlerine kadar genç çift Ridade ve Orhun`un mutluluğunu paylaştı.
Dr. Ömer ve eşi Gülsün Erdugan, gece boyunca tüm davetlileri ile tek tek ilgilendiler.
Düğün törenine, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı