Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Dr. Fazıl Doğan Meydanı cazibe merkezine dönüştürüldü

Dr. Fazıl Doğan Meydanı cazibe merkezine dönüştürüldü

Ayvalık İlçesi Vehbibey- Fevzipaşa Mahallesi´nde bulunan Dr. Fazıl Doğan Meydanı, yenilenen yüzüyle kentin cazibe merkezlerinden biri haline geldi.

Ayvalık Belediyesi tarafından yapılan iyileştirme projesinin ardından 13 Nisan tarihinde hizmete açılan meydan, bu yıl ilk kez düzenlenen Ayvalık Doğa Festivali´nin bazı etkinliklerinin yapıldığı yerlerden biri oldu.
Ayvalık´ta yaşayanlarla seramikten takıya el emeği üretenleri buluşturan bir nokta olarak festival süresince hizmet veren Dr. Fazıl Doğan Meydanı´nda sokak performans grupları gösterileri ve konserler gerçekleştirildi. Geleneksel dokuyu koruyan modern dokunuşlarla düzenlenen meydan, özgün Arnavut kaldırımlı yürüyüş yolu, Ihlamur ağaçlarının serinliği ve yenilenen yüzüyle vatandaşların da festival süresince rağbet ettiği bir yer oldu.
Haber Merkezi



Yatırımcı Bilgi Merkezi ? YABİMER
10.05.2018 19:15:51
Yatırım demek istihdam demek. İstihdam ise ancak yeni yatırımlarla desteklenirse kalıcı olur. Memleketi Cazibe merkezi yapacak projelerle yatırımlara destek olmalı üretimi artırmalıyız. Ayvalık gibi güzel bir memlekete yatırım yapmak istihdama katkı sağlamak istiyorsanız aşağıdaki linki inceleyin derim. Tüm kurumlardan hazineden ve sahibinden satılık daire işyeri ve arsaları, en ucuz yatırım fırsatlarını göreceksiniz çok fazla ödemeden yatırımlarınıza başlangıç yapabilirsiniz. Ayrıca yabancı yatırımcılar içinde haritadan bulma özelliği çok etkin. https://www.kralilan.com

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli